Dagverslag vrijdag 20 oktober

Vandaag is het de dag van BINGO! Maar voordat we dat gingen spelen, hebben we met elkaar liederen gezongen en naar het Bijbelverhaal over Gideon geluisterd (Richteren 7) daarin werden heel veel getallen genoemd. Maar vooral werd duidelijk dat we helden zijn wanneer we op God vertrouwen.

Bram en Britt deden een heel leuke sketch, waarbij ze niet goed hadden gekeken… Maar door de kinderen beter gekeken naar de ballen van de bingo. Waardoor er heel vaak BINGO geroepen werd.

Natuurlijk werd de prijs uitgereikt van de te winnen snoeppot (er zaten er 161 in)! Ricardo had 185 snoepjes geraden en zat het meest dichtbij. Tevens werd de winnaar van de kleurwedstrijd van de gele groep werd bekend gemaakt; Jasmijn. Naomi won vanmorgen het verrassingsnummer. Zo gingen veel kinderen met prijs naar huis.

Eind van de ochtend kreeg iedereen een presentje mee. Leuk dat jullie er waren!

Tot zondag om half 10 in de Hervormde Kerk van Zegveld, voor de afsluitende kerkdienst.