Dagverslag donderdag 19 oktober

Vandaag hadden we opnieuw een heerlijke dag, dit keer in basisschool ‘Jorai’. Het dagthema was: ‘God zorgt voor mij’. We zongen enhoorden het verhaal over Elia en de weduwe uit Sarfath (1 Koningen 17). Daarna maakte de kinderen een schilderijlijst om de weektekst heen of ze maakte een voerbakje om te delen (net als de weduwe deed). Deze werden aan het einde van de morgen mee naar huis genomen.
Het was nog even erg spannend wie het verrassingsnummer zou winnen! Maar morgen vallen er nog veel meer prijzen! Dan spelen we BINGO! šŸ˜€

Van 10-12 uur voor de gele groep (groep 1/2/3 van de basisschool).
En in de avond vanaf 19 uur zijn alle kinderen vanaf de blauwe groep (groep 4 van de basisschool) en u en jij van harte uitgenodigd om dit met ons te spelen! Zien we jullie dan weer in basisschool Jorai?!