VBW sportdag 2023

Donderdag 13 juli werd bij Siveo de VBW-sportdag gehouden. Het thema van de dag was ‘Kopje onder’ en maar liefst 75 kinderen waren aanwezig. De dag startte met zingen en een sketch. Daarna werd er aan de kinderen van groep 1, 2 en 3 het Bijbelverhaal verteld van Naaman die ziek was, maar genas door 7x onder water te gaan in de rivier de Jordaan. De oudere kinderen gingen met elkaar in gesprek over hetzelfde Bijbelverhaal.

Na het Bijbelverhaal en de groepsgesprekken werden er rondom de kantine spelletjes gedaan. Uiteraard waren dat spelletjes met water. Iedereen had een hoop schik en na afloop van de spelletjes kregen de kinderen in de kantine drinken, patat en een ijsje toe. 

Wij kijken terug op een hele geslaagde dag en hopen in de herfstvakantie (17, 19 en 20 oktober) weer VBW te kunnen organiseren.