Verslag spelmiddag 2023

Zaterdag 4 maart was het zover de VBW spelmiddag. Het verhaal ging over Samuel die van God een nieuwe koning moest gaan zalven. Het werd iemand anders dan dat wij mensen zouden kiezen, God koos de jongste zoon van Isaï, David, een schaapherder!

De week tekst sloot daarbij aan: ‘De mens kijkt naar het uiterlijk, maar de HEERE kijkt naar het hart‘ 1 Samuel 17 : 7b.

Na het verhaal gingen wij opzoek naar de nieuwe koning, David. De jongsten zochten door middel van spellen op het schoolplein. De oudsten gingen in het dorp met een foto- en cijferspel op zoek naar David. Uiteindelijk zat hij in het schuurtje op de schapen te passen!

David deelde wat lekkers uit en daarna sloten we de middag af met mooie liederen en een dankgebed. Wat was het een fijne middag!

Op D.V. 2e paasdag maandag 10 april is er een kinderdienst in de Hervormde kerk van Zegveld. Deze dienst begint om 9:30 uur.

Hierbij van harte welkom!