Opbrengst schoenendoosactie

Tijdens de Vakantie Bijbel Week hadden wij dit jaar als goede doel de schoenendoosactie van stichting Gain. De kinderen konden tijdens de VBW-week versierde schoenendozen inleveren met spullen voor kinderen in Afrika, Oost-Europa of in een vluchtelingenkamp. Ook was er de mogelijkheid om geld te doneren. Van dit geld en de spullen die tijdens de week zijn ingeleverd konden wij 26 gevulde dozen (inclusief de benodigde transportkosten) inleveren bij stichting Gain.

Heel hartelijk dank voor de spullen, versierde dozen en/of donatie.

Voor meer informatie over deze actie en waar de schoenendozen heengaan kunt u terecht op: www.schoenendoosactie.nl

Met vriendelijk groeten,

Het VBW-team

P.s. Zet D.V. zaterdag 24 februari 2024 in de agenda want dan is de VBW-terugkomdag! Meer informatie volgt begin volgend jaar.