Terugblik VBW (sport)dag

Wauw, wat een geweldige dag was dat!

We zijn er (uiteindelijk letterlijk) in gedoken!

Na wat liederen gezongen en gebeden te hebben – en een verstrooide professor gezien te hebben – begonnen we met een verhaal over het eerste wonder van Jezus.

Jezus doet in dat bijbelverhaal een wonder om Zijn grootheid te laten zien. Water wordt gebruikt als middel om een wonder te doen. Hij maakt van water de beste wijn die er is, zodat het feest door kan gaan. Hij is gekomen om mensen echte blijdschap te geven. Dat wil Hij zo ook bij ons doen, wij mogen die blijdschap ook weer uitdelen aan hen die wij ontmoeten in ons leven. (Johannes 2: 1-11)

Na wat drinken en een koekje, werd er in 6 groepen fanatiek spelletjes gespeeld.

Na de spelletjes, was er dorst en trek! Daar hadden we ons op voorbereid. Na de lunch (met heerlijke patat van Moos) ging de gele groep (de kinderen van groep 1, 2 en 3) naar huis, met een ijsje en een presentje.

Voor de rode en blauwe groep startte toen het voetbal en slagbal. De kers op de taart was toch echt wel de mogelijkheid tot buikschuiven op de honken. Ook voor de rode en blauwe groep was er bij het naar huisgaan een ijsje en presentje.

Bedankt voor jullie komst! Een heel fijne zomervakantie gewenst en tot in de herfstvakantie!