VBW speldag!

Het is bijna 12 mei, de dag waarop er een activiteit is van de VBW. Wij hebben er al erg veel zin in, jullie ook?!

We verklappen nog niet alles, maar in ieder geval kan er die dag weer gespeurd worden. Dit keer naar zogenaamde “Regenboogstenen”. Ook zal er een gouden steen verstopt zijn. Voor iedereen die een steen vindt, is er een aardigheidje. Daarnaast krijgt degene die de gouden steen vindt, een prijs. 

Om te voorkomen dat het te druk wordt, zijn er twee spelrondes. Per spelronde is er een gemaximeerd aantal deelnemers. Bij eerste ronde kan gestart worden tussen┬á10 uur – 11.30 uur (zoektijd tot 12.00 uur) en bij de tweede ronde start is de start om 14 uur – 15.30 (zoektijd tot 16.00 uur). Beide rondes is er een gouden steen verstopt. Vooraf opgeven is verplicht en kan tot maandag 10 mei a.s.!

Het zoekgebied blijft nog even geheim. Wel vertellen we hierbij vast dat we op 12 mei a.s. starten bij de Jorai (Nieuwstraat 9 in Zegveld). Daarvandaan gaan we lopend verder.

Graag tot 12 mei!

Het VBW-team