Verslag dag 2 VBW

Toen de deuren open gingen stroomde de Jorai alweer gauw vol, het was een drukke en gezellige boel vandaag. We begonnen de dag met zingen en hebben daarna geluisterd over hoe Jezus zoekt wat verloren is, Jezus redt!

Even later gingen de groepen 4 tot en met 8 buiten een spel doen in groepjes. De groepen 1 tot en met 3 gingen knutselen, zij moesten een doolhof spel maken van rietjes en dit werd een knikkerbaan. Ook zijn ondertussen de laatste handafdrukken op het spandoek gezet.

Nadat dat klaar was kwamen de groepen weer bij elkaar en gingen we weer zingen, ook werd de Bijbeltekst Mattheüs 6:33 aangeleerd. Verder is er nog geld geteld voor het goede doel, toen gingen we bidden voor het eten en daarna gingen we met z’n allen broodjes kaas, worst en knakworst eten in 2 zalen.

Na het danken was de VBW klaar voor vandaag. Het was weer een leuke en gezellige ochtend.

Made by Adriaan (VBW Stagiair)